MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Affiliate Disclaimer
Hi! Jurre Blaauw hier.

Transparantie vind ik een van de belangrijkste zaken in business. 

Bij deze wil ik dus volledige openheid geven over mijn affiliates. 
Sommige links die verwijzen naar producten op mijn site en blog zijn van derde partijen en daar krijg ik een affiliate vergoeding voor. Mocht jij besluiten om ze via mij aan te schaffen uiteraard!

Het doel van mijn blog en website is om jou zo goed mogelijk te helpen. Waar het kan met gratis tooling & waar nodig stel ik producten voor waar ik zelf volledig achter sta. Wees er wel bewust van dat Sales Campagne een commercieel bedrijf is. Net als dat jouw bedrijf dat zou moeten zijn! Tenzij je een non-profit organisatie bent natuurlijk...  :)

Omdat de business van Sales Campagne hard groeit en we veel tools en producten testen is het onmogelijk om bij elke product of tool te vermelden of ik daar een affiliate van ben. 

Dat gezegd hebbende, moet je er van uitgaan dat elke link die naar een specifiek product of service gaat een affiliate link is en ik daar een vergoeding voor ontvang. Goed om te onthouden is dat het jou niks extra's kost!

Producten die ik promoot zijn altijd door mijzelf getest en waardevol bevonden. Geen enkel bedrijf heeft mij gratis promotie, betaling of andere zaken gegeven waardoor ik in eens positief ben over het product / service. 

Mocht je alsnog vragen hebben over deze affiliate disclaimer dan je me altijd contacten.

Grow your business, the smart way!

Jurre Blaauw
LinkedIn
Twitter
©2017 Copyright salescampagne.nl
connect with me and
get ahead.
Powered By ClickFunnels.com