MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Wat is Sales Campagne?
Sales Campagne is het bedrijf dat ik, Jurre Blaauw,   in 2016 gestart ben.

Het is mijn doel om mensen te laten stoppen met verkopen en dat ze weer beginnen met het helpen van klanten.

Wanneer je gebruik maakt van Sales Funnels dan zorg je er voor dat je klant meer waarde krijgt en jij meer business!
NU DENK JE WELLICHT, WAT IS EEN SALES FUNNEL?

Een Sales Funnel is een serie van stappen dat zo ontworpen is dat klanten met elke stap meer waarde krijgen en jij meer business. 

De een noemt het een Marketing Funnel, anderen een Lead Funnel, ik noem het een Sales Funnel.
Wie is Jurre Blaauw
En hoezo weet JIJ iets van SALES?
Ondertussen ben ik al weer 33 jaar en is het ongeveer 15 jaar geleden dat ik voor het eerst ECHT in aanraking met “Sales” kwam.Vanaf dat moment heeft "Sales & Business" altijd mijn interesse gehad.
Tijdens mijn studie opende ik mijn eerste webshop, in watersport artikelen. Man, wat was deze tijd gaaf! Voor het eerst eigen baas en zelf bedenken wat er allemaal moet gedaan moest worden, en wat er niet hoefde te gebeuren bepaalde ik natuurlijk ook.

Uiteindelijk is het nooit het nieuwe Google of Facebook geworden, maar wel heb ik er ongelofelijk veel van geleerd, door het gewoon te doen!

"Screw it, lets do it" zegt Richard Branson en zo is het. Als je het niet doet weet je zeker dat er niks gebeurt.

Vanaf dat moment ben ik steeds meer bedrijfjes en concepten gaan ontwikkelen waardoor ik besloot om toch maar verder te studeren om er meer structuur in aan te brengen. 

Uiteindelijk heb ik mijn bedrijfskunde studie op Nyenrode afgerond en de Entrepreneurship award mee naar huis mogen nemen. Dit was voor mij natuurlijk een leuk stukje erkenning, maar niet meer dan dat. 

Want nu denk je wellicht dat al mijn concepten succesvol waren. Helaas! Hierbij een tip uit eigen ervaring die ik graag met je wil delen zodat jij niet dezelfde fout maakt: van een schaatsslijpbedrijf in de zomer kan je niet leven ;)  

Zonder gekheid, uiteindelijk heb ik met al deze avonturen Sales strategien kunnen testen, nieuwe inzichten & ervaringen opgedaan en ook heel veel fouten gemaakt.

Sales Campagne is het bedrijf waar nu alles samenkomt.

Mijn doel met Sales Campagne is om mensen te laten inzien dat ze meer leads, conversies en Sales realiseren wanneer ze het juiste Sales model hebben en dat begint met het stoppen met verkopen. 

Hoe is Sales Campagne gestart
Het begin van iets groots
Jazeker, je las het net goed. Ik wil dat bedrijven stoppen met verkopen! 
Verkopen werkt niet meer. Waar je vroeger mensen kon helpen doordat je een kennis voorsprong had, in het digitale tijdperk van nu is dat bijna ondenkbaar. Je moet mensen gaan helpen bij hun aankoop. 

Wanneer je iemand helpt in zijn proces om tot een aankoop over te gaan, dan hoe jij helemaal niks meer te verkopen. Hij wil namelijk alles kopen wat je hebt dat hem maar verder kan helpen bij het oplossen van zijn probleem.

Dit proces is precies waarom ik met Sales Campagne ben gestart. Veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen met hun Sales model en mijn inschatting is dat het probleem alleen maar groter wordt wanneer mensen beseffen dat "harde verkoop" niet meer werkt en de wetgeving op koude acquisitie strenger en strenger wordt.
Wat is mijn motivatie?
Nee, geld is niet mijn motivatie!
Nadat ik bijna een burnout had gekregen omdat ik mijn Sales cijfers niet haalde besloot ikzelf dat er een andere manier moest zijn om meer business te genereren dan alleen maar te verkopen.
Op dat moment kwam ik erachter dat het niet mijn fout is dat er nog zoveel Marketing & Sales mensen van de oude stempel rondlopen. Ze geloven dat als je maar rumoer maakt en belt dat je dan meer Leads & Sales genereert. De tijden zijn toch echt veranderd!

Met Sales Campagne heb ik het ultieme model gevonden waardoor klanten meer waarde krijgen en jij meer business! Een win-win situatie die ik dan ook graag aan zoveel mogelijk andere bedrijven wil laten zien!
De tijd tikt!
NU, is ALTIJD het moment om te starten
Het beste moment om met deze nieuwe manier van Leads & Sales te genereren was eigelijk gister. Mocht je nog niet gestart zijn, dan is vandaag het beste moment :)

Omdat het zo belangrijk is dat bedrijven weten dat dit win-win model bestaat heb ik een workshop ontwikkeld die ik voorlopig GRATIS aan je aan wil bieden. Lees hieronder hoe!

GRATIS Sales Funnel Workshop
Speciaal voor jou...
3
Ontdek het model dat er voor zorgt dat klanten in de rij staan om bij je te kopen, zonder dat jij verkoopt!
LinkedIn
Twitter
©2017 Copyright Sales Campagne
connect with me and
get ahead.
Powered By ClickFunnels.com