De tools 
VOOR EEN SUCCESVOLLE SALES FUNNEL
Vaak denken mensen dat het allemaal heel ingewikkeld moet zijn, dat hoeft echt niet! Hieronder staan een aantal tools welke ik gebuik voor mijn eigen business, om Sales Funnels te bouwen en om klanten sneller te laten groeien!

En dat is waarom dit gedeelte van deze website zo gaaf is.

Ik heb veel tools getest & gebruikt, inclusief de tools die ik hieronder aanbeveel. Mijn advies is dan ook om zelf de tools te testen en te kijken of ze voor jou ook zo goed werken als dat ze voor mij en mijn klanten doen. 

Deze tools hebben mij veel geld en tijd bespaard omdat ik geen programmeur ben. Ik kan het een en andere coderen, designen, maar ik ben veel meer van de grote lijnen. Dus als ik met deze tools kan werken, dan kan jij het zeker ;)

Mocht je willen weten hoe het juridisch zit, lees dan even de disclosure.
ClickFunnels
2 weken 
GRATIS TESTEN
Daarna slechts $97/maand
Clickfunnels
Voor kant-en-klare Sales Funnels
De site waar je nu naar kijkt heb ik gemaakt in Clickfunnels. Dat is ook de software welke ik gebruik om Sales Funnels te maken voor mijn klanten. 

Als je het eenmaal hebt gebruikt wil je niks anders meer. Je hoeft geen programmeur of designer  te zijn om een winnende Website of Sales Funnel te ontwerpen.

Waar het me voorheen dagen koste om een landingspagina met Wordpress te maken, en dan deed het ook nog niet eens wat ik wilde, heb ik deze nu binnen een uur up and running. Boom! 

Je kan het zelf 2 weken gratis testen, dus ontdek het gemak zelf!
Canva
CANVA
Iedereen kan ontwerpen
Voor het bouwen van je Sales pagina's, landing pagina's, webinar, advertenties of wat dan ook, deze tool maakt het voor iedereen mogelijk om de vetste designs te maken. 
ActiveCampaign
ActiveCampaign
De email autoresponder van dit moment
De email autoresponder van dit moment is voor mij ActiveCampaign. Het gemak, de prijs en de volwassenheid van het product springt ver boven de andere tools uit.
ClickMeter
Brand New Headline To Edit
Brand New Headline To Edit
Brand New Headline To Edit
MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Facebook
Youtube
Twitter
LinkedIn
©2017 Copyright Sales Campagne
connect with me and
get ahead.
Powered By ClickFunnels.com